20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА До роботи в зимових умовах – готові: дорожники Кіровоградщини протестували технічні засоби

ЕКОНОМІКА

До роботи в зимових умовах – готові: дорожники Кіровоградщини протестували технічні засоби

7 7252

Перед початком роботи в осінньо-зимовий період дорожні організації по всій країні розпочали перевірку сил та засобів на готовність до роботи в надзвичайних погодних умовах.

9 2643785

На Кіровоградщині кожна філія ДП «Кіровоградський облавтодор», що будуть обслуговувати дороги державного значення взимку, провели тестування технічних засобів, інформує сайт Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Дорожні машини, що задіяні на ліквідації зимової слизькості та переметів, показали повну готовність. Злагодженість дій є і в роботі працівників – на введені команди кожна ланка зреагувала оперативно та правильно визначили масштаби роботи і потреби в засобах (протиожеледній сумішші та паливно-мастильні матеріали).

"Попереду – зима і погода в цей час примхлива і непередбачувана, тож ми маємо вчасно зреагувати на зміни забезпечити безперебійний проїзд дорогами загального користування для автотранспортуараз, доки немає ні снігів, ні морозів, ми повинні впевнитися, що кожен механізм, кожен гвинтик у цій системі працює і не буде підведе у потрібний момент", – зазначає начальник САД Вадим Коюденко. 

Минулого тижня керівники філій відзвітували про загальний стан готовності дорожніх підприємств до зими.