18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ІНТЕРВ'Ю Докладемо всіх зусиль для Перемоги та розіб’ємо ворога, – кандидат до штурмової бригади "Лють"

ІНТЕРВ'Ю

Докладемо всіх зусиль для Перемоги та розіб’ємо ворога, – кандидат до штурмової бригади "Лють"

330372509 944003543298013 879535576071110697 n

Доброволець Олександр Згурскій із перших днів повномасштабної війни вступив до 5-ого окремого батальйону Української добровольчої армії, разом із побратимами захищав Харківщину.

Тоді прийшло усвідомлення, що він не може присвятити себе мистецтву. Він не актор, а спецпризначенець.

До того Олександр встиг завершити навчання у Луганській державній академії культури і мистецтв, здобув вищу освіту і викладав акторську майстерність за кордоном. Усвідомлюючи свою особисту відповідальність, у лютому повернувся до України, щоб приєднатися до лав захисників.

«У моїй родині вже є два офіцери. Тато військовослужбовець Збройних Сил України, мама – слідчий ОВС. Батьки не впливали на мій вибір професії, підтримали мене як тоді, так і зараз, коли я твердо вирішив вступити до спецпідрозділу «Лють». Не можу вчинити інакше, бо моя країна у війні», – зазначає 24-річний хлопець.

Від початку набору кандидатів до штурмової бригади Нацполіції Олександр одним із перших подав анкету, старанно і наполегливо проходив усі етапи відбору, довів, що його прагнення і любов до батьківщини допоможуть стати одним із кращих у команді захисників.

«Це особливе відчуття, коли ти сильнішим за ворога йдеш вперед, бо за спиною стоять мирні люди. Вони вірять в тебе, а ти не можеш їх підвести. Щоб приєднатися до спецпідрозділу «Лють», я тренувався і продовжу це робити, бо від усіх нас залежить майбутнє нашої країни. Ми сильніші від окупантів, адже стоїмо на своїй землі, виборюємо свою свободу і майбутнє», – переконаний Олександр.

І додає, перемога буде за укрїнцями.

Читайте також: У Кропивницькому районі – влучання в об’єкт енергетики