25квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Конфіденційність гарантується: мешканців Кропивницького просять повідомлять про виявлені наркозлочини

КРИМІНАЛ

Конфіденційність гарантується: мешканців Кропивницького просять повідомлять про виявлені наркозлочини

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області отримали інформацію щодо осіб, які налагодили канал постачання та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин на території міста.

29 6

За результатами перевірки інформація знайшла своє підтвердження.

Представниками управління спільно зі слідчими Кропивницького відділу поліції, із залученням спецпідрозділу КОРД, проведено обшуки за місцем проживання трьох осіб, 34 та 36 років.

29 7

Було вилучено наркотичний засіб – марихуану та психотропну речовину – метамфетамін, розфасовану для подальшого збуту, пристрої для вживання марихуани, а також грошові кошти, стільникові телефони, які використовувалися особами у злочинній діяльності.

Усіх трьох громадян затримано в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Санкцією статті передбачено покарання – від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція звертається, якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 0951894350, на електронну пошту: кЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

https://kg.npu.gov.ua