25квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Житель Кропивницького визнав себе винним в умисному вбивстві з особливою жорстокістю

КРИМІНАЛ

Житель Кропивницького визнав себе винним в умисному вбивстві з особливою жорстокістю

Кіровський районний суд Кіровоградської області, завдяки принциповій позиції сторони обвинувачення, визнав винним 36-річного кропивничанина у розбої та умисному вбивстві з особливою жорстокістю та призначив покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

19 12 280

Про це інформують в пресслужбі прокуратури області.

Так, під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав себе винним у вчиненому та щиро каявся. Колегією суддів чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованих злочинів та призначено покарання у вигляді 14 років ув’язнення з конфіскацією усього належного йому майна.

Обставини справи:

У грудні 2018 року у місті Кропивницький обвинувачений знаходився за місцем мешкання своєї знайомої, в квартирі якої здійснював ремонтні роботи. Чоловік попросив у жінки гроші в борг, на що отримав відмову. Відмова розлютила чоловіка, двома кухонними ножами наносив потерпілій численні удари в область лопатки та грудної клітини при цьому вимагаючи грошових коштів. Жінка померла від отриманих тілесних ушкоджень. Скориставшись безпорадним станом потерпілої, зловмисник заволодів її золотими виробами та мобільним телефоном.

Довідка: Наразі вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Фото: https://galnet.fm