25квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ На Кіровоградщині службовця приватного підприємства судитимуть за привласнення 600 тисяч гривень бюджетних коштів

КРИМІНАЛ

На Кіровоградщині службовця приватного підприємства судитимуть за привласнення 600 тисяч гривень бюджетних коштів

За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури Кіровоградської області  завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо службової особи одного з приватних підприємств, яка обвинувачується у заволодінні бюджетними коштами в особливо великому розмірі.

20 04 55 

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.     

Наразі обвинувальний акт за ч. 5 ст. 191(заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах)  та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України направлено на судовий розгляд.

Нагадаємо, як встановило слідство, підозрюваний під час виконання  умов договору підряду  щодо технічного переоснащення будівлі вагонного депо у м. Знам’янка з влаштуванням системи сонячного гарячого водопостачання вчинив заволодіння грошовими коштами, які перебували у володінні регіональної філії «Одеська залізниця», шляхом складання завідомо неправдивого документа за результатами виконаних робіт. При цьому умисно вніс неправдиві відомості в акти виконаних робіт, де вартість обладнання та матеріалів технічного переоснащення була завищена майже на 600 тисяч гривень.

Фото: http://fakti.ks.ua