23квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ У Кропивницькому затримали посадовця міграційної служби (ФОТО)

КРИМІНАЛ

У Кропивницькому затримали посадовця міграційної служби (ФОТО)

2 4256

Співробітники Служби безпеки України затримали посадовця Державної міграційної служби у Кропивницькому на отриманні неправомірної вигоди.

1 232141

Оперативники спецслужби встановили, що головний спеціаліст одного з підрозділів Управління ДМС України в Кіровоградській області через особисті зв’язки у військовому комісаріаті пообіцяв місцевому мешканцю посприяти у вирішенні питання про ухилення його від призову на строкову військову службу у Збройні сили України, повідомили в пресслужбі СБУ.

За оформлення так званого «білого квитка» та визнання призовника непридатним до військової служби, зловмисник вимагав 3,5 тисячі доларів США.

Правоохоронці затримали працівника ДМС на одній із автозаправних станцій обласного центру під час отримання всієї суми неправомірної вигоди.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Операція з викриття та затримання проводилась під процесуальним керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури спільно зі слідчими ТУ ДБР розташованого у місті Миколаєві.