23квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ У справі про жорстоке вбивство на Кіровоградщині з’явився підозрюваний

КРИМІНАЛ

У справі про жорстоке вбивство на Кіровоградщині з’явився підозрюваний

17 08 21 rozshuk 2

З’явилися нові подробиці щодо жорстокого вбивства, яке сталося в Кетрисанівці на Кіровоградщині. 

У скоєнні злочину підозрюють колишнього хлопця Вікторії Макаренко. Поліція його вже затримала, повідомляє ОBOZREVATEL.

Як інформував ЗПУ, Вікторія зникла з 14 на 15 серпня. Увечері дівчина пішла у свою кімнату спати, проте серед ночі батько й мачуха виявили, що її в будинку немає. Хоча всі речі та паспорт були на місці.

Напередодні вдень Віка ходила в гості до своєї подружки Насті, яка живе по сусідству. Однак на запитання батька остання відповідала, що не знає, де дівчина.

Вікторію шукали всім селом, приїхали правоохоронці, рятувальники. Оглянули місцеві озера, балки, але дівчата не знайшли.

Хтось із місцевих жителів згадав про занедбаний колодязь. Коли до нього підійшли, то виявили, що він закиданий свіжою травою. Колодязь розчистили і виявили тіло Вікторії. За повідомленням поліції, на тілі дівчинки є тілесні ушкодження.

Затримали колишнього хлопця покійної.

"Вони деякий час зустрічалися, але потім розлучилися. Чому? Він їй сказав, що вона повинна з ним спати. Віка не захотіла, він їй погрожував. Можливо, в ту ніч вона пішла до своєї подружки Насті, там були ще подружки і, ймовірно, запросили цього хлопця туди. Що сталося – ми не знаємо, але його поліція вже затримала й допитує", – розповіла одна з родичок сім'ї.

Про родину в селі знають небагато. Кажуть, що переїхали вони до них тільки взимку. Соціальні служби нічого особливого за сім'єю не помічали. Батько Віки Євген одружений уже втретє. Віка – від першого шлюбу, є син від другої дружини, зараз у сім'ї росте маленька дочка третьої дружини.

У поліції повідомили, що відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 – умисне вбивство.