27квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ «Зелений вандалізм»: зловмисники викрали кущі самшиту біля пам’ятного знаку Жертвам Голодоморів у Кропивницькому

КРИМІНАЛ

«Зелений вандалізм»: зловмисники викрали кущі самшиту біля пам’ятного знаку Жертвам Голодоморів у Кропивницькому

У Кропивницькому процвітає «зелений вандалізм»: зловмисники знов викрали на Меморіальному комплексі «Фортечні вали» від пам’ятного знаку жертвам Голодоморів 23 кущі самшиту.

84 2Це вже друга крадіжка зелених насаджень у цьому місці. Минулого разу, 6 листопада, злодії поцупили 16 вічнозелених кущів, інформує прес-служба міськради.

Завдяки зусиллям спеціалістів комунального підприємства «Благоустрій» у Кропивницькому з’вилося і триває облаштування гарних зелених куточків. Нині фахівці із озеленення висаджують в обласному центрі близько 2,5 тисяч кущів троянд. Все це робить місто ошатним, комфортним для його мешканців.

Міська влада вчергове звертається до кропивничан з великим проханням любити і берегти рідне місто, поважати працю людей, які роблять його ошатним і привабливим. Місто також розраховує на професійність кропивницьких поліціянтів, які врешті-решт покінчать із зухвалими крадіжками і вандалізмом щодо комунального майна у Кропивницькому.