25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Бездушність: чоловік жорстоко побив жертву і залишив помирати

КРИМІНАЛ

Бездушність: чоловік жорстоко побив жертву і залишив помирати

В одному з сіл Петрівського району  ввечері чоловік побив жінку, і залишив її без допомоги у непритомному стані. Лише наступного ранку викликав швидку, але від отриманих травм 28-річна потерпіла померла. 

Повідомлення про смерть до Петрівського відділення поліції, повідомили у відомчій прес-службі, надійшло з районної лікарні. На місце виїхала слідчо-оперативна група. За цим фактом розпочали кримінальне провадження та призначили судово-медичну експертизу. У результаті стало відомо, що смерть потерпілої настала внаслідок отримання тяжких тілесних ушкоджень. У ході слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що близько 23-ї вечора співмешканці перебували біля автобусної зупинки в одному з населених пунктів району. Чоловік побив жінку, потім за одяг тягнув її по дорозі, продовжуючи наносити удари.  

naruchniki kaydankiУ подальшому зловмисник залишив потерпілу в одному з господарських приміщень у непритомному стані. 

Наступного дня зранку виніс потерпілу з будівлі та викликав швидку. Її госпіталізували до лікарні, де вона померла не приходячи до тями.

Нині 31-річному зловмиснику повідомлено підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та взято під варту.