20квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті знайдено на Кіровоградщині

КРИМІНАЛ

Тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті знайдено на Кіровоградщині

19 квітня двоє рибалок на одному із ставків Кіровоградського району виявили громіздкий поліетиленовий мішок в якому було тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті, що довгий час пробуло у воді. 

20 24

До роботи із розкриття злочину негайно взялися працівники карного розшуку обласного апарату поліції та Кіровоградського районного відділення. 

За результатами слідства правоохоронці встановили що трагедія сталася 21 січня цього року. Потерпілим виявився 46-річний житель району, який того дня відпочивав у компанії двох односельців та через деякий час з ними посварився. У ході сутички, зловмисники нанесли йому кілька ударів сокирою, а потім, аби приховати сліди злочину, відрізали нижню кінцівку, запакували тіло в мішок та вночі вивезли на санчатах до ставку, і втопили у ополонці.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення.

https://kg.npu.gov.ua