24квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ В Олександрівці розшукали осіб, які обікрали видавниче об’єднання

КРИМІНАЛ

В Олександрівці розшукали осіб, які обікрали видавниче об’єднання

У вчиненні кримінального правопорушення викрили двох жителів області, раніше судимих за крадіжки. Своїми діями злодії завдали матеріальної шкоди на понад 20 тисяч гривень.

2 4324За скоєне зловмисникам загрожує покарання до шести років позбавлення волі, поінформували в Олександрівському відділенні Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області.

На початку березня та квітня нинішнього року до відділення поліції надійшли два повідомлення про викрадення майна з приміщення редакції районної газети.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися 30-річний житель обласного центру та 23-річний житель Знам’янського району. 

1 8324Поки один із зловмисників пильнував на вулиці, аби не з’явилися сторонні особи, інший, пошкодивши віконне скло, проник до приміщення редакції, звідки виніс канцелярське приладдя, комп’ютерну техніку та інше майно. Викраденим злодії розпорядилися на власний розсуд.

Крім того, старший зловмисник підозрюється в причетності до ще одного факту крадіжки з редакції», – розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Іван Задорожний.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Зловмисникам повідомлено про підозру та старшому з них обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.