18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Учасників кримінальної «сходки» у Світловодську поліція відпустила

КРИМІНАЛ

Учасників кримінальної «сходки» у Світловодську поліція відпустила

Нещодавно у засобах масової інформації з’явилося повідомлення про те, що у Світловодську під час кримінальної «сходки» було затримано 30 осіб.

07 14

Таку інформацію оприлюднив на своїй сторінці у Фєйсбуці перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськин.

У зовсім не престижному місці відпочинку, на занедбаній човниковій станції, що поблизу яхт-клубу «Кристал», зібралися люди – мешканці Світловодська та інших міст Кіровоградської області й Кременчука Полтавської області. Чи були вони кримінальними авторитетами, чи поліція свідомо підняла їх до цього високого рангу, достеменно невідомо.

«Ми відпочивали, їли і пили. Раптом поліція… Близько 18-ї години затримали аж 30 осіб, відвезли до відділу поліції, зняли відбитки пальців, сфотографували і опівночі відпустили», – поділився інформацією учасник події. 

Один із співробітників поліції припускає, що це був скоріше профілактичний захід. Людей затримали, аби ті у нетверезому стані не пішли після вечірки «гуляти» по місту. Але мусили відпустити, закони у нас тепер дуже гуманні…

http://svetlovodsk.com.ua