20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Яким чином кропивничани можуть покращити інфраструктуру рідного міста

КУЛЬТУРА

Яким чином кропивничани можуть покращити інфраструктуру рідного міста

У Кропивницькому триває голосування щодо визначення проектів-переможців міського конкурсу «Громадський бюджет 2020».

03 3

Про це сьогодні, 3 вересня, повідомив заступник міського голови Андрій Паливода.

«Нині тривають жваві дискусії як у реальному житті , так і у соцмережах. Я прошу авторів проектів толерантно ставитися до цього, адже усі зацікавленні у гарному результаті. А вже мешканці нехай самі оберуть, які проекти підтримати, аби покращити своє місто», – зазначив посадовець.

За його інформацією, на розгляд представлено 9 великих проектів, 4 – соціальних та 67 малих. Про усі пропозиції можна дізнатися на сайті міської ради у розділі «Громадянам» – «Громадський бюджет».

Щодо процедури голосування, то хотіли відмовитися від паперового способу. Та зважаючи на те, що ще багато громадян не досконало вміють користуватися електронними приладами, нововведення було відхилено. Також інколи під час піку активності кропивничан, програма може не прийняти голос. У таких випадках організатори проекту радять спробувати ще раз згодом, або у вечірній час.

Процедура підтримки проектів триватиме до 15 вересня. На тих, хто хоче власноруч віддати свій голос, чекають у приміщенні міськради з 10 до 16 години. У вихідні – до 13.00.

«Цікавинкою процесу є ще й те, що цьогоріч клієнти ПриватБанку мають можливість проголосувати через термінал згаданої установи», – поінформував Андрій Паливода.