24квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Сьогодні у Ресторації Кропивницьких пройде вечір «Поетичні стихії»

КУЛЬТУРА

Сьогодні у Ресторації Кропивницьких пройде вечір «Поетичні стихії»

161618 262

До Кропивницького приїхали відомі українські сучасні письменники дитячої літератури Іван Андрусяк, Олег Чаклун, Сашко Дерманський.

Упродовж чотирьох днів вони зустрічатимуться з учнями у школах та бібліотеках міста. Зустрічі відбуваються у рамках проекту видавництва «Фонтан казок» – «Літфонтан».

"На зустрічі до Кропивницького ми приїздимо шостий рік поспіль. Щороку ми привозимо письменників, книги яких видає наше видавництво «Фонтан казок». Щоразу ми привозимо і нові книги. Так і цьогоріч. Традиційно, відвідуємо ті заклади, куди нас запрошують. Спілкування  з дітьми цікаве та корисне і для нас, письменників, і для дітей.  Ми працюємо по всій Україні, у нас дуже багато зустрічей. І як показує практика, кожна така зустріч із дітьми – це спалах читання. Я пишу історії про реальних дітей, тому мені завжди цікаво, як сприймають діти мої книги",розповів письменник і директор видавництва «Фонтан казок» Іван Андрусяк.

Сьогодні, 31 жовтня, зранку письменники вже виступили перед школярами НВК: ЗОШ № 34-ліцей "Сучасник" та НВО І-ІІІ ступенів «Науковий ліцей».

На 18:00 запланована зустріч у Ресторації Кропивницьких (вул. Дворцова, 29). Там пройде вечір «Поетичні стихії». Учасники: Іван Андрусяк, Олег Рибалка, Кирило Поліщук, Олена Горобець, Василь Левицький, Артем Луценко, Максим Бричка, Марина Єрмолаєва, Надія Гармазій, Денис Бірзул

Вхід на усі зустрічі – вільний.

Книжки на зустрічах (крім книгарні «Є») можна придбати за видавничими цінами.