29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Який рівень освіти мають посадовці Кропивницької міської ради

КУЛЬТУРА

Який рівень освіти мають посадовці Кропивницької міської ради

Про реалізацію Програми з розвитку і управління персоналом та Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького щодо виконання основних їх напрямків діяльності відділом кадрової роботи Кропивницької міської ради у 2020 році розповіла начальниця відділу кадрової роботи Наталія Магер під час звіту сьогодні, 9 березня.

09 22

Про це інформує пресслужба міськради.

«На сьогодні загальна чисельність працівників виконавчих органів міської ради становить 437 штатних одиниць. Протягом останніх років триває поступове оновлення та омолодження персоналу. У міській раді працює 17 керівників, 108 спеціалістів та службовців віком до 37 років, що становить 31,3% від загальної чисельності працівників», – зазначила посадовиця.

Наразі для посадовців міської ради характерним є високий освітній рівень. Вищу освіту мають 97 % працівників, у тому числі 26 осіб – магістри державного управління та публічного адміністрування.

Другу вищу освіту мають 74 працівника міської ради, із них 4 здобули освіту у 2020 році за рахунок коштів, передбачених Програмою з розвитку і управління персоналом.

Ще семеро посадовців наразі здобувають другу освіту у навчальних закладах.