20квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА У Кропивницькому стартує школа досвідченого споживача

КУЛЬТУРА

У Кропивницькому стартує школа досвідченого споживача

shkola

Уже наступного тижня у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук головної книгозбірні області відбудеться перша лекція-тренінг.

Школа досвідченого споживача – спільний освітній проєкт обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського та головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Тема – актуальна: «Дачний сезон починається з… або Що потрібно знати при купівлі насіння овочевих і баштанних культур та саджанців плодово-ягідних рослин».

Експертками виступлять керівниця управління фітосанітарної безпеки Тетяна Лапицька та начальниця відділу насінництва та розсадництва Наталія Харіна. 

Захід відбудеться 27 квітня о 15.00

"Для тих, хто не матиме змоги потрапити до нашого інформаційно-культурного центру, ми будемо робити стрім на facebook-сторінці бібліотеки і викладати відео «уроків» на YouTube", – зазначили в бібліотеці.

Заняття відбуватимуться кожного місяця протягом року. У травні фахівці розкажуть, як обрати якісні та безпечні пестициди та на що потрібно звернути увагу при обробці рослин.

Лариса Семенова, 

відділ соціокультурної діяльності ОУНБ ім. Д. Чижевського.