24квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Валерій М‘ятович: Не виключаю додатковий наклад «Номенклатурного декамерона»

КУЛЬТУРА

Валерій М‘ятович: Не виключаю додатковий наклад «Номенклатурного декамерона»

Сьогодні не достатньо зробити якісну річ, її ще треба й прорекламувати. В цьому плані кропивницькому журналістові, авторові «Номенклатурного декамерона» Валерію М‘ятовичу пощастило: відомий письменник, секретар СПУ Михайло Слабошпицький присвятив його роману десятихвилинну передачу на Українському радіо, назвавши його «блискучим дебютом».

Як результат, романом зацікавилися шанувальники красного слова з різних куточків країни, та найбільший інтерес виявляють жителі Кіровоградщини, що цілком закономірно, адже автор двадцять років очолював колись популярну обласну газету «Народне слово», був засновником інших газет та журналу «Хобі».

"Дехто з кропивничан намагається «ідентифікувати» моїх героїв, проводити якісь паралелі, - каже Валерій М‘ятович, – але ж я застеріг на початку книги, що усі події та герої вигадані, збіг може бути випадковим!".

Попит на шестисотсторінкову історію походеньок колишнього партноменклатурника зростає, й автор не виключає додаткового накладу книги.

«Номенклатурний декамерон» може бути гарним поповненням домашньої бібліотеки, подарунком друзям, знайомим. До її оформлення доклав руки відомий кропивницький художник Володимир Кир‘янов.

Роман можна замовити за тел. 099 27 58 729, 067 520 25 31 або ж  електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.