24квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА На святкування ювілею освітнього закладу Кіровоградщини зібралися майже всі випускники

ОСВІТА

На святкування ювілею освітнього закладу Кіровоградщини зібралися майже всі випускники

У Григорівському сільському Будинку культури випускники, учні та педагогічний колектив відзначали 50-річний ювілей корпусу №2 комунального закладу «Ліцей «Надія» Світловодської районної ради.

01 13

Урочистості та святковий концерт пройшли у приємній, невимушеній атмосфері, адже хоч і не завжди розуміють учні шкільне життя у дитячому віці, але, як показує практика, — у дорослому віці згадуються найтепліші моменти. 

Гостей радо зустрів директор ліцею Руслан Ткаченко, який подякував усім ветеранам праці, батьківському комітету, меценатам, які полегшують роботу вчителів і покращують умови навчання дітей, очільникам сільської ради, райдержадміністрації та відділу освіти, молоді та спорту.

01 14

Випускники різних років із задоволенням спілкувалися з класними керівниками, згадували події, які залишилися в пам’яті, фотографувалися біля святкових фотозон, підготованих педагогічним колективом до ювілейного дня народження, погляди колишніх учнів надовго зупинялися біля старих фотографій.

Приємно, що діти, котрі навчалися у Григорівському ліцеї, після закінчення вищих навчальних закладів повернулися викладати наступним поколінням, адже колесо, запущене 50 років тому, має крутитися безупинно.

01 12

http://svetlovodsk.com.ua