25квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА Старшокласників Новомиргорода запросили на навчання до Донецького юридичного інституту МВС України

ОСВІТА

Старшокласників Новомиргорода запросили на навчання до Донецького юридичного інституту МВС України

У  Новомиргородському районному будинку культури пройшла зустріч випускників місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 з представниками головного  управління Національної поліції України в області та Донецького юридичного інституту МВС України. 

42 987654

Захід пройшов у рамках місячника профорієнтації молоді «Твоя кар'єра починається сьогодні», поінформувала фахівець з питань зайнятості Новомиргородської РФ ОЦЗ  Вікторія Удовіцька.

Представники  навчальних закладів надали майбутнім абітурієнтам інформацію про історію створення навчального закладу, умови вступної кампанії у 2019 році, перелік спеціальностей, за якими відбувається підготовка у даному навчальному закладі та проможливості подальшого працевлаштування і кар’єрного зростання.

Випускники переглянули запропоновані відеоролики про навчання у  Донецькому юридичному інституті МВС України, життя курсантів вузу, роботу поліцейських та ін.

Гості дали роз’яснення  на численні запитання майбутніх абітурієнтів. Кожен присутній отримав буклети та інформаційні листівки.