25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ОСВІТА На Кіровоградщині справили новосілля у дитячому садку, реконструйованому за півтора мільйона гривень

ОСВІТА

На Кіровоградщині справили новосілля у дитячому садку, реконструйованому за півтора мільйона гривень

1212180302
Днями відкрили новеі приміщення для Живанівської дошкільної установи Компаніївської селищної ради об’єднаної територіальної громади.
Дитячий садок відкрито на базі Живанівського відділення комунального закладу «Компаніївське навчально-виховне об’єднання».
На реконструкцію та обладнання кімнат для різновікової групи дітей використано майже 1,5 мільйони гривень із селищного бюджету.
Там створили усі необхідні умови для перебування та навчання дошкільників відповідно до вимог сьогодення: навчальна та ігрова кімнати, спальня, туалети,кухня з їдальнею, роздягальня, господарські приміщення. Діти та працівники закладу задоволені створеним державою затишком.
Голова райдержадміністрації Олександр Мороз разом з Компаніївським селищним головою ОТГ Олександром Маслюковим привітали присутніх на святі, вручили подарунки для закладу.
«Ця подія є свідченням успішної реформи децентралізації та злагодженої роботи працівників селищної рад, її депутатського корпусу. Ми ще раз переконуємося у тому, що ця реформа знаходить підтримку у громадах, адже завдяки їй розвивається інфраструктура, поліпшується матеріальна база закладів соціальної сфери, покращується якість життя громади», – зазначив Олександр Мороз.

http://km.kr-admin.gov.ua/news.html