20квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА На Кіровоградщині визначили переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»

ОСВІТА

На Кіровоградщині визначили переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»

В актовій залі обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) пройшло нагородження переможців обласного туру XXІV Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019».

31 2

Цьогоріч для участі у конкурсі від закладів загальної середньої освіти Кіровоградської області зареєструвалися – 200 педагогів. 

До фінального етапу другого туру конкурсу фаховими журі були обрані 23 учителі у п’яти номінаціях «Географія», «Захист Вітчизни», «Французька мова»,»Основи здоров’я», «Вчитель інклюзивного класу».

Переможців та лауреатів обласного етапу конкурсу привітали голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко та перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. 

«Лише спільними зусиллями, разом з вами, вчителями, ми зможемо досягти якісних змін на краще. Ми вже констатуємо постійне підвищення позицій області за результатами ЗНО, і це насамперед досягнення вчителів, спільно з якими ми вибудовуємо принцип рівної освіти для міських та сільських дітей», – зазначив Сергій Коваленко. 

https://www.facebook.com/kirovogradskaoda