25квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА У селі на Кіровоградщині відкрили реконструйований дитячий садок

ОСВІТА

У селі на Кіровоградщині відкрили реконструйований дитячий садок

Вчора, 16 квітня, у селі Турія Новомиргородського району відновив роботу дитячий садок «Ромашка», що перебував на реконструкції.

 03 5 39

Ремонтні роботи розпочали у 2017 році. Загальна кошторисна вартість об'єкта перевищує 2 мільйони 335 тисяч гривень.

Реконструкцію закладу, розрахованого на 30 дітей, профінансували з обласного, районного та сільського бюджетів. Долучилися до відбудови дитячого садка й місцеві підприємці.

«Майбутнє України має бути успішним, тож діти повинні навчатись у гарних умовах, які формуватимуть уявлення про нашу країну та доросле життя. На Кіровоградщині, відповідно до доручень Президента та Уряду, вже збудовано та відкрито чимало нових груп та дитячих садків, і сьогодні ми відкриваємо ще один красивий, затишний дитячий заклад у мальовничому селі Турія», - вітаючи жителів села із подією підкреслив голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

03 5 41

Після урочистого відкриття голова ОДА оглянув приміщення дитсадка – кімнату для занять, спальню, харчоблок, санітарні та підсобні кімнати, а також вручив подарунки малечі – різноманітні іграшкові набори.

«Я надзвичайно задоволений якістю виконаних робіт. Усе гарно оформлено і оснащено, для дітей створено комфортні умови перебування», – зазначив Сергій Кузьменко.

03 5 40

http://www.kr-admin.gov.ua