20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ОСВІТА У Кропивницькому старшокласники взяли участь у «Фестивалі науки» зі STEM-зонами

ОСВІТА

У Кропивницькому старшокласники взяли участь у «Фестивалі науки» зі STEM-зонами

Вчора, 25 квітня, у Кропивницькому на базі Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті  провели семінар-тренінг «Фестиваль науки» з використанням лабораторно-експериментальної STEM-зони.

03 5 139

Про це повідомляють на сайті міської ради Кропивницького.

Навчання  пройшли в рамках квесту «Якісна профільна освіта – кожній дитині» для вчителів закладів загальної середньої освіти Кропивницького та викладачів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

03 5 140

Основною метою квесту, організатором якого виступило управління освіти міської ради Кропивницького, є  допомога  старшокласникам у виборі профільності навчання, професійна орієнтація та розвиток експериментальних і творчих здібностей учнів 10-11-х класів.

Під час фестивалю-тренінгу  учні старшої школи долучилися до проведення майстер-класів.

03 5 141

«Приємно, що в нашому місті започатковуються нові традиції, де учні долучаються до різного роду експериментів. З нами співпрацюють не тільки викладачі з Кропивницького, а й приїздять представники зацікавлених вишів з усієї України», - відзначила начальник управління освіти Лариса Костенко.

03 5 142

Вона  подякувала голові наглядової ради компанії «Гідросила ГРУП» Павлу Штутману за надану можливість проводити захід в економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті та побажала старшокласникам зробити правильний для себе вибір майбутньої професії.

03 5 143