27квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА Юні театрали Кропивницького здобули декілька нагород на міжнародному багатожанровому фестивалі

ОСВІТА

Юні театрали Кропивницького здобули декілька нагород на міжнародному багатожанровому фестивалі

Вчора, 17 листопада, в Кіровоградський обласній філармонії пройшов VIII Міжнародний багатожанровий фестиваль мистецтв – свято талантів «Тріумф – Fest», на якому вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості здобули відразу декілька нагород.

19 11 111

Учасники конкурсу були представлені у хореографічному, вокальному, інструментальному, оригінальному, театральному жанрах, а також декоративно-прикладному та образотворчому мистецтві, повідомляють на сторінці обласного ЦДЮТ у фейсбуці.

Кіровоградський обласний ЦДЮТ у театральному жанрі на фестивалі представляли Народний художній колектив шоу-театр молодіжного клубу «Імідж» (художній керівник – заслужений працівник освіти України Наталія Долгополова, керівник секції сценічної мови – заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк, керівник секції акторської майстерності Юлія Круніч) та студія художнього слова «Юність» (керівник – відмінник освіти України Валентина Політаєва).

За рішенням журі, вихованку «Юності» Анастасію Кондратенко нагородили Дипломом І ступеня у молодшій віковій категорії, а вихованки «Іміджу» Катерина Токарева, Поліна Григор`єва та Єлизавета Мазаленко отримали Дипломи І ступеня у старшій віковій категорії. У свою чергу, дипломом Гран Прі журі відзначило театр мініатюр «Іміджу», який представив постановку «Моменти життя» за мотивами творів Пауло Коельо.