29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ОСВІТА Випускникам Кіровоградщини: СБУ запрошує на навчання у провідні заклади в галузі національної безпеки

ОСВІТА

Випускникам Кіровоградщини: СБУ запрошує на навчання у провідні заклади в галузі національної безпеки

65438Вищі військові навчальні заклади Служби безпеки України – Національна академія Служби безпеки України (Київ) та Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (Харків) оголошують набір на денну форму навчання.

Умови вступу на 2020 рік змінено.

Абітурієнти, які вирішили стати курсантами вищих навчальних закладів СБУ, мають звернутися із відповідною заявою до підрозділів чи органів СБ України за місцем реєстрації або фактичного проживання (навчання) до 1 лютого 2020 року.

Саме підрозділи та регіональні органи Служби безпеки України здійснюють вивчення кандидатів, формують навчальні справи та приймають рішення щодо направлення їх на навчання до вказаних вишів.

За довідками та роз’ясненнями слід звертатися до відділу кадрового забезпечення Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області (м.Кропивницький, вул. Дворцова, 9) або за номерами телефонів: (0522) 39-94-24, 39-94-23.

Ознайомитись з правилами прийому можна на сайтах вишів: http://academy.ssu.gov.ua/ua/page_abiturient/

(Національна академія Служби безпеки України)

та

http://vstup.nlu.edu.ua/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BE%D0%BC%D1%83/

(Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого).