26квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА На Кіровоградщині провели другий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2020» (ФОТО)

ОСВІТА

На Кіровоградщині провели другий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2020» (ФОТО)

Днями у Бобринецькій міській ОТГ провели  другий  етап щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2020».

 20 03 110

Головною метою конкурсу є популяризація культури читання серед дітей; виховання нового покоління: успішних молодих людей, з розвинутими комунікативними навичками, критичним мисленням, соціалізованих та самореалізованих завдяки читанню, які прагнуть розвиватися та покращувати суспільство.

20 03 111

Цього року в конкурсі взяли участь учні 6 – 7 класів. школярі змагалися за звання найкращих читачів своєї громади. Але однією з головних умов конкурсу залишалося читання дітьми літератури з позашкільної програми, ведення читацьких щоденників та представлення на усіх етапах улюбленої книжки, яку можна порекомендувати своїм ровесникам.

20 03 109

На конкурсі «Книгоманії» учасники конкурсу продемонстрували ерудицію та знання літератури у  різних  конкурсних змаганнях: «Кращий знавець літератури», «Моя улюблена книга» тощо, а також мали можливість отримати додаткові бали за пости в соцмережах, в якому учасник ділився враженнями від прочитаної книги. На усіх учасників другого етапу конкурсу чекали  нагороди, подарунки та приємні сюрпризи.

20 03 108

Переможцем конкурсу стала  учениця 7-го класу Анастасія Фіщук, яка отримала диплом «Суперчитач громади 2020» та візьме участь у третьому турі дитячого читання «Книгоманія», що проходитиме у Кропивницькому.

20 03 107

https://bobrynecka-gromada.gov.ua