25квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА В одній із ОТГ на Кіровоградщині стартував фестиваль соціальної реклами

ОСВІТА

В одній із ОТГ на Кіровоградщині стартував фестиваль соціальної реклами

111127879 3266680563410716 1387265594939099653 o

Ініціативна група з організації допомоги безпритульним тваринам “Вірний друг” запрошує долучитися до онлайн-фестивалю “Мотивація для добра”, що втриватиме 20-23 липня.

У програмі – презентації соціальних відеороликів та постерів-мотиваторів, які були створені за результатами онлайн-майстерні з соціальної відеореклами за участю молоді, представників бібліотек та освіти. Учасники розробляли ідеї для майбутніх відео, навчалися створювати просвітницькі меседжі. Допомогу у візуалізації ідей надавала компанія Frame Studio Кропивницький.

Як долучитися та отримати призи?

  • переглядайте ролики на сторінці ІГ «Вірний друг» у соцмережі Фейсбук та на каналі в YouTube;
  • поширюйте дописи про Онлайн-фестиваль соціальної реклами «Мотивація для добра», залишайте в коментарях відгуки та діліться своєю «Історією доброти» про допомогу тваринкам (з фото - подвійне заохочення!).

“За допомогою маленького відео можна розказати сильну історію. Очікуємо, що онлайнфестиваль “Мотивація для добра” зачепить людей, і вони будуть ділитися своїми історіями доброти – адже хтось волонтерить, хтось взяв тварину з притулку, хтось допомагає поширювати інформацію про те, як можна допомагати", – наголосила Наталя Теслюк, ініціативна група “Вірний друг”.

Ми очікуємо на зворотній зв’язок від глядачів – їхні відгуки на відео допоможуть з’ясувати, яке ставлення до цієї проблеми у молоді, жителів інших сіл. Можливо, глядачі мають своє бачення рішення проблеми”, – зазначила її колега Світлана Калінчук.

Сторінка проєкту “Вірний друг” https://www.facebook.com/vyrnyydruh/

YouTube-канал проєкту “Вірний друг”

https://www.youtube.com/channel/UCRuyj2Udtb2rdaKTO-l4sCQ

Відео та постери, як можна поширювати: https://cutt.ly/maOgKeO

Фотоанонс Онлайн-фестивалю

Запис прес-конференції Відкриття Онлайн-фестивалю “Мотивація для добра”

Довідково: Проєкт "Вірний друг" втілюється Ініціативною групою «Вірний друг» у партнерстві зі Спілкою «Громадські ініціативи України» та Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)