19квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА У Кропивницькому привітали десятьох медалістів – вихованців колегіуму (ФОТО)

ОСВІТА

У Кропивницькому привітали десятьох медалістів – вихованців колегіуму (ФОТО)

28042 1200x800 2

Сьогодні, 14 серпня, міський  голова Кропивницького Андрій Райкович вручив медалі та відзнаки “Гордість міста” найстараннішим випускникам Кропивницького колегіуму.

28047 1200x800 2

Урочиста церемонія відбулася на подвір’ї закладу з дотриманням вимог карантину: випускники та їхні батьки перебували на соціальній дистанції, в масках та рукавичках. Цього року педагогічний колектив колегіуму виховав десятьох медалістів. До вручення випускники готувалися надзвичайно ретельно – дівчата з двох випускних класів навіть пошили сукні у в двох кольорових гамах, щоб усе виглядало гармонійно, інформує пресслужба міської ради.

Вручаючи заслужені медалі талановитій молоді, Андрій Райкович побажав кожному успіхів у подальшому навчанні та щасливої дороги у нове доросле  життя.

"Бажаю вам здобути обрану професію і отримати якісну освіту. Але коли вивчитеся, обов’язково повертайтеся до рідного міста! Я мрію, щоб ви гідно служили йому і продовжували забезпечувати його розвиток,А для цього ми будуємо зараз нову інфраструктуру Кропивницького: дороги, школи, лікарні. Хочемо, щоб ваше рідне місто було світлим і затишним. Щоб ви мали тут роботу. Ми робимо все, щоб Кропивницький  ставав кращим щодня! І це все буде для вас", – зазначив міський голова. 

Традиційні фото на згадку завершили урочисту церемонію.

28044 1200x800 2