29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ОСВІТА Першовересневе: на Кіровоградщині потрібні асистенти вчителів та вихователів

ОСВІТА

Першовересневе: на Кіровоградщині потрібні асистенти вчителів та вихователів

65 97

За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщині офіційно зареєстрували потребу у асистентах вчителів та вихователів.

Зокрема, до одного з кропивницьких дошкільних навчальних закладів запрошують асистента вихователя для роботи з дітьми з особливими потребами. До стажу роботи працівника роботодавець не виставляє вимог, про кандидат на посаду повинен знати основи дитячої педагогіки та психології. При прийомі на роботу передбачається проходження медичного огляду. Заробітна плата – 5 329 грн.

Вакантними також є 6 посад асистентів вчителів. Усі вакансії призначені для роботи у інклюзивних класах та соціально-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. По 2 вакансії представлені у Новомиргородському (заробітна плата – 5 249 грн) та  Олександрійському районах (заробітна плата – 5 500/5 000 грн).  По 1 вакансії зареєстровано у Голованівському (заробітна плата – 4 800 грн) та Устинівському (заробітна плата – 5000 грн) районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.