20квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА У Кропивницькому капітально відремонтують покрівлю та харчоблок однієї з гімназій

ОСВІТА

У Кропивницькому капітально відремонтують покрівлю та харчоблок однієї з гімназій

20 09 91

На Гірничу гімназію у Кропивницькому чекає капітальний ремонт. У закладі будуть реконструйовані покрівля та харчоблок. Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час зустрічі з колективом навчального закладу вчора,15 вересня.

20 09 90

Освіту тут здобувають майже пів тисячі школярів. Щоб вчитися дітям стало ще цікавіше та продуктивніше, школу забезпечили сучасною комп’ютерною технікою: придбали інтерактивну дошку, планшети, ноутбуки, принтери. А сьогодні Андрій Райкович привітав педагогічний і учнівський колективи школи з новим навчальним роком, а технічний арсенал гімназії поповнився сучасним приладом, здатним перетворити який будь-яку поверхню на інтерактивну дошку.

Гірнича гімназія за останні роки суттєво поповнилася новітнім технологічним обладнанням, спортивним інвентарем. Огорожу шкільного подвір’я капітально відремонтували.

«Крок за кроком ми робимо все необхідне, щоб кожна школа Кропивницького ставала сучасною, комфортною та давала максимум знань для своїх вихованців. Освіта – пріоритет. Ми зробили багато. Але, повірте, я знаю, що попереду роботи ще чимало. У нас в планах – ремонт покрівлі та харчоблоку цієї гімназії. Проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт вже готова!» – наголосив Андрій Райкович.