25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ОСВІТА Чому дитячі заклади відпочинку Кіровоградщини потрапили в поле зору правоохоронців

ОСВІТА

Чому дитячі заклади відпочинку Кіровоградщини потрапили в поле зору правоохоронців

186559 685

Правоохоронці області відвідали чотири стаціонарні оздоровчі табори для дітей: «Дружба» в Олександрійському районі, «Дивограй» у Кропивницькому районі, «Бригантина» та «Чайка» у Голованівському районі. 

Начальник сектору ювенальної превенції Олександрійського районного відділу поліції Оксана Зраєнко спільно з заступником начальника відділу превенції Ігорем Бражніковим та поліцейськими офіцерами громади Олександром Чередніченком і Віталієм Нікуліним долучилися до відкриття нової зміни дитячого закладу оздоровлення та відпочинку Дружба", що знаходиться в селі Войнівка,повідомили у відділі ювенальної превенції
поліції Кіровоградської області.

Під час заходу правоохоронці спілкувалися з дітьми про правила безпечної поведінки на водоймах, про пожежну безпеку, також нагадали про дотримання правил внутрішнього розпорядку табору.

У дитячих оздоровчих закладах «Бригантина» та «Чайка» дільничні офіцери і працівники групи реагування патрульної поліції так само провели профілактичні бесіди.

Крім того, поліцейські обговорили з представниками адміністрацій таборів питання співпраці, спрямовані на забезпечення безпеки неповнолітніх під час літнього відпочинку.

У таборі «Дивограй», де ще не розпочався сезон, правоохоронці спільно з іншими службами здійснили комісійне обстеження приміщень та його території щодо готовності прийому дітей на оздоровлення.

Профілактичні заходи будуть проводити упродовж всього літнього оздоровчого періоду.