19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ОСВІТА Олександрійським студентам створили сприятливі умови для навчання (ФОТО)

ОСВІТА

Олександрійським студентам створили сприятливі умови для навчання (ФОТО)

329741549 683961810185723 735784436761366640 n

В олександрійському Палаці культури «Світлопільський», де функціонує пункт зв’язку, створили «Студентський простір».

Там виділили дві окремі кімнати для занять, де студенти, які навчаються онлайн, зможуть отримати робоче місце, вільний доступ до мережі Інтернет та можливість підзарядити свій гаджет.

Завдяки безперебійному інтернет-зв’язку від супутникової системи Starlink, навіть під час відключення електроенергії у студентів є можливість слухати лекції, брати участь у семінарах, презентаціях і тренінгах, знаходити необхідну інформацію в мережі.

Ініціатива започаткована, аби запровадити доступні для студентства й освітян простори, які б сприяли комфортному і корисному навчанню, організації освітніх заходів, зручному проведенню часу для роботи, творчості та генерації нових ідей.

«Дві гримувальні кімнати ми переобладнали для студентства і людей, яким треба працювати в режимі онлайн. Коли немає електропостачання, наш заклад забезпечений генератором і безперебійною передачею Інтернету через систему Старлінк. Облаштували близько 20 робочих місць, але якщо зростатиме кількість користувачів, ми будемо розглядати питання розширення простору для зручності студентства», – прокоментував директор ПК «Світлопільський» Дмитро Клюєв.

Студентський простір працює кожного дня з 8:00 до 18:00 години.

У разі відсутності електропостачання та Інтернету, всі охочі можуть скористатися для навчання зручним простором із робочими місцями.