23квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА Ярмарок вакансій: студенти вишу Кропивницького поспілкувалися з потенційними роботодавцями

ОСВІТА

Ярмарок вакансій: студенти вишу Кропивницького поспілкувалися з потенційними роботодавцями

Пройшов щорічний ярмарок вакансій. Участь у ньому традиційно прийняли студенти і викладачі факультету економіки та менеджменту ЦНТУ.

На зустріч зі студентами завітали представники провідних роботодавців міста, області й України. Дуже приємно бачити на ярмарку вакансій роботодавців КБ "ПриватБанк", "Райффайзен Банк Аваль" та інших, з якими на факультеті економіки та менеджменту плідна співпраця триває давно, на постійній основі й за багатьма напрямами, включаючи працевлаштування випускників і студентів старших курсів, проходження практики, організацію екскурсій тощо.

Позитивно, що цьогоріч до заходу активно долучилися й роботодавці, з якими співпраця розпочалася відносно недавно, такі як Компанія "Цифротех", Кондитерська компанія "Три Стар".

Проведення подібних заходів, на думку декана ФЕМ Володимира Зайченка, є надзвичайно важливим, оскільки дозволяє студентам особисто поспілкуватися з потенційними роботодавцями, краще зрозуміти вимоги щодо необхідних для успішного працевлаштування професійних якостей, дізнатися про актуальні вакансії на ринку праці.