27квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА Талановитий юний кропивничанин Максим Полтавчук: Я люблю займатися кількома справами відразу

ОСВІТА

Талановитий юний кропивничанин Максим Полтавчук: Я люблю займатися кількома справами відразу

23192n

Український державний центр позашкільної освіти на базі Волинського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді провів Всеукраїнську виставку-конкурс із історико-технічного стендового моделювання.

До заходу долучилися десять команд із восьми областей України. На розгляд журі вони представили  273  моделі.     

Цьогорічна виставка сприяла популяризації масштабного моделізму, розвитку інтелектуального розвитку молодого покоління та національно-патріотичному вихованню гуртківців.   

Переможців та призерів заходу  нагородили дипломами, грамотами та цінним призами, а команди-учасниці отримали сертифікати на розвиток гурткової роботи.     

231927 n

Перший свій успіх святкував у Луцьку  і дев’ятирічний   учасник команди Кіровоградської області  Максим Полтавчук, який уже другий рік відвідує заняття  гуртка «Стендові моделі-копії суден з двигуном»   комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської  молоді».   

Його нагородили дипломом  та медаллю Українського державного центру позашкільної освіти  за зайняте третє місце в номінації «Авіація реактивна» (масштаб 1:72 ). Крім того,  йому вручили  грамоту як наймолодшому  учасникові  Всеукраїнської виставки-конкурсу з історико-технічного стендового моделювання.

«Мені дуже подобається працювати  у гуртку  під керівництвом Едуарда Валерійовича Наливайського. А навчаюся я в третьому класі  20-ї школи Кропивницького.  Заняття в гуртку поєдную  з навчанням  у  дитячій музичної школи № 2 по класу фортепіано. Вчуся грати на саксофоні, блок-флейті.  Для мене це зовсім неважко», – зізнався  Максим.

Анатолій Саржевський.

Фото автора