23квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА На Кіровоградщині розшукують непрацевлаштованих педагогічних працівників

ОСВІТА

На Кіровоградщині розшукують непрацевлаштованих педагогічних працівників

42 163821

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у вчителях, вихователях та викладачах.

Роботодавці області потребують 19 працівників за професіями «викладач професійно-технічного навчального закладу», «вихователь», «вихователь-методист», «вчитель із дошкільного виховання». Про це ЗПУ поінформували у відділі організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості.

Педпрацівників готові взяти на роботу такі підприємства як приватне НВО «ДНЗ – спеціалізована школа І-ІІ ступенів-ліцей «Школа Ор-Авнер», ДНЗ №21 «Струмочок», ДНЗ «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування» та інші. Своїм підлеглим роботодавці готові платити від «мінімалки» (3723 гривень) до 5,5 тисяч гривень. 

Наприклад, Олександрійський професійний аграрний ліцей пропонує викладачеві професійно-технічного навчального закладу 4165 гривень на місяць. Водночас Знам'янська дитяча музична школа ім. М. В. Лисенка запрошує викладача початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів з оплатою праці 3723 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади викладача або вихователя, стажу роботи, специфікою навчального закладу та ОКР освіти.

Актуальними є вакансії для вчителів, вихователів та викладачів у  Кіровоградському (10 вакансій), Олександрійському (2 вакансії), Знам'янському (4 вакансія), Добровеличківському (2 вакансії) та Новомиргородському (1 вакансія) районах області.

Якщо когось зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією можна звертатися до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій  обласного центру зайнятості.