26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОДІЇ Як у Кропивницькому пара «порцелянове» весілля відсвяткувала (ФОТО)

ПОДІЇ

Як у Кропивницькому пара «порцелянове» весілля відсвяткувала (ФОТО)

 MG 9327

Кропивничани Ельміра та Сергій Дробки урочисто відзначили20-ту річницю подружнього життя.

 MG 9279

Урочистості відбулися в Фортечному районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану. До речі, там свого часу пара й одружилася. Про це повідомив керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул, який особисто привітав подружжя зі святом.

«Відсвяткувати річницю весілля можна по-різному. Варіантів безліч, але ми з командою пропонуємо всім парам згадати про ті почуття, які вони переживали під час одруження, і повторно при свідках освідчитися один одному в коханні. До речі, обряд ювілейного весілля можуть замовити в якості подарунка подружжю їх друзі або родичі.  Два роки тому особисто влаштував такий сюрприз для своїх батьків», – розповів посадовець.

Чому 20-ту річницю подружнього життя вирішили відсвяткувати саме таким чином, розповіла Ельміра Дробко: «Маємо в родині традицію, якої дотримуємося, незважаючи на будь-які обставини. Кожну без виключення річницю відзначаємо, адже разом із чоловіком вважаємо, що сім’я – це та єдина цінність, якою дійсно варто дорожити. Коли ж дізналися про можливість провести обряд у відділі ДРАЦС, вирішили обов’язково скористатись такою нагодою. І про свій вибір не пошкодували, адже враження від церемонії залишились неймовірні».

 MG 9395

Нагадаємо: 14 лютого публічно освідчилися один одному в коханні Наталя та Сергій Білопольські, які святкували 10-ту річницю весілля. Скористатися послугою може будь-яка пара, незважаючи на тривалість своїх стосунків. Для цього слід звернутися до відділів державної реєстрації актів цивільного стану за місцем проживання.