19квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ Як кропивницькі діти приміряли ролі банкірів, пожежних, поліцейських, співаків та майстрів манікюру

ПОДІЇ

Як кропивницькі діти приміряли ролі банкірів, пожежних, поліцейських, співаків та майстрів манікюру

IMG 8211

Минулими вихідними на Козачому острові у Кропивницькому юні мешканці міста та його гості не лише скуштували різні смаколики на фестивалі вуличної їжі, але й узяли участь у святі професій. 

IMG 8214 

Там розгорнулося імпровізоване містечко, яке дорослі назвали “Містом професій”, а діти із задоволеннями спробували себе у ролі банкірів, пожежних, поліцейських, співаків і навіть візажистів та майстрів манікюру. 

“Ще з дитячого садочка мій Сашуня мріяв стати інкасатором. Йому подобалися ці сильні чоловіки, які у чорній формі, у бронежилетах та ще й їздять на спеціальних машинах. Уявіть його емоції, коли ми змогли не лише приміряти бронежилет, але й посидіти у справжнісінькому інкасаторському авто”, – посміхається пані Аліна

“Як круто бути інкасатором, – ділиться враженнями Владислав. – І хоч бронежилет поки на мене трішки великуватий, але ж я буду тепер займатися спортом та виросту мужнім і сильним”. 

Завдячуючи ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку, діти приміряли професію інкасатора, та аби дізнатися більше про професію банкіра, отримали запрошення на безкоштовні екскурсії справжнім банком і до квест-кімнати “Загублені у банку”.  

“Ми вдячні організаторам за запрошення, за емоції, за справженє свято, – розповідає керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку.Вікторія Подкладенко, – Свято вдалося, і навіть мені було цікаво приміряти професії, представлені на різних локаціях. Думаю мені пасує форма пожежного:). А ще ми домовилися із представниками МНС про екскурсію юніорів у музей МНС та їх запросили до нас у квест-кімнату”. 

 

IMG 8219

IMG 8250