20квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ Хто стане символом цьогорічного агропромислового свята на Кіровоградщині

ПОДІЇ

Хто стане символом цьогорічного агропромислового свята на Кіровоградщині

У Кропивницькому пройшло засідання обласного організаційного комітету з питань виставкової діяльності щодо підготовки до проведення Міжнародної агропромислової виставки «АgroExpo – 2019» під головуванням тимчасово виконуючої обов’язки очільника ОДА Світлани Лобанової.

04 5

У зібранні взяли участь голова правління обласного об'єднання організації роботодавців Павло Штутман, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники міської влади Кропивницького, Нацполіції в області та інші посадовці.

Учасники оргкомітету обговорили питання щодо виділення площ для розміщення презентаційних та торгівельних локацій з міст, районів та ОТГ на «Покровському ярмарку». Цього року у ярмарки з’явиться свій символ «Мартин Боруля» - персонаж комедії Івана Тобілевича (Карпенко-Карого).

27 вересня 2019 року в рамках ділової програми «АГРОЕКСПО – 2019» відбудеться галузева сесія «Внутрішній туризм: інвестиція в розвиток території» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST».

Окрім цього, на території критого павільйону функціонуватиме профорієнтаційний ярмарок, в якому планують взяти участь до 30 освітніх закладів та близько 9 тисяч старшокласників з різних міст, районів та ОТГ Кіровоградщини.

Дістатись до виставки жителі міста зможуть маршрутним таксі №113 та тролейбусом №5. Ті, хто планує приїхати на виставку власним транспортом, зможуть залишити авто на спеціально облаштованій стоянці, що розрахована на 5 тисяч місць.

http://www.kr-admin.gov.ua/