19квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ Хто «запалював» у фіналі святкування Дня міста у Кропивницькому (ФОТО)

ПОДІЇ

Хто «запалював» у фіналі святкування Дня міста у Кропивницькому (ФОТО)

«Вечір святкового міста» став яскравим фіналом відзначення 265-річчя заснування Кропивницького.

09 19 116

Останній блок святкування Дня міста у Кропивницького розпочався з видовищного авто — мотошоу «Iron Styles», йдеться на сайті міської ради.

Подивитись на техніку прийшли тисячі містян. Мотициклісти та автомобілісти зібрались неподалік міської ради, щоб звідси  колоною рушити вулицями Кропивницького і дати старт вечору святкового міста.

А на головній площі обласного центру всі вже були в очікуванні  феєричного концерту. Йому передував фінал конкурсу «Красуня ювілейного міста», який міська рада оголосила місяць тому. Перемогу в турнірі найгарніших дівчат Кропивницького здобула кропивничанка Єлизавета Буришина. Красуня отримала від міського голови Андрія Райковича та секретаря міської ради Андрія Табалова корону та пам’ятні подарунки. Тепер дівчина представлятиме місто на загальнонаціональному конкурсі краси.

Першою віце-міс стала Діана Козир, у номінації «Друга віце-міс» перемогла Христина Великосельська.

09 19 120

«Так енергійно, бадьоро і яскраво можуть святкувати день народження свого міста тільки ті жителі, які його по-справжньому люблять. І ви саме такі! Ви — найкращі! Я вас всіх шаную! Бажаю вам щастя, достатку, здоров’я! Будуємо разом наше місто!»,  зазначив у своєму привітанні міський голова.

09 19 121

До вітальних слів долучився і  секретар міської ради Андрій Табалов.

«З днем народження, Кропивницький! Розвитку! Процвітання! Миру! Щастя усім жителям нашого прекрасного міста і здійснення мрій! Зі святом!»,  – побажав очільник депутатського корпусу.

09 19 122

З найбільшим нетерпінням тисячі містян, що заполонили площу Героїв Майдану, чекали хедлайнера сьогоднішнього концерту – відомого виконавця Dan Balan. Виступ співака, якого знає та слухає вся Європа, став подарунком кропивничанам до Дня міста від перших керівників міста.

09 19 125

09 19 117

09 19 122

09 19 12309 19 124