20квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ До Дня Збройних сил України у Кропивницькому відкриють пам’ятник князю Святославу Хороброму

ПОДІЇ

До Дня Збройних сил України у Кропивницькому відкриють пам’ятник князю Святославу Хороброму

78262530 2524321677807334 2438274168257511424 o

Завтра, 6 грудня, у третьому окремому полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго відбудуться урочисті заходи, приурочені Міжнародному Дню волонтера, який відзначають сьогодні, та Дню Збройних сил України.


У програмі – відкриття пам’ятника князю Святославу Хороброму, презентація нової бойової пісні полку у виконанні Святослава Бойка з гурту «Широкий лан» у супроводі полкового оркестру, інформують на сторінці полку у фейсбуці.

"Ми зустрінемо вас о 8:10 на КПП військової частини (навпроти Ковалівського парку, ближче до філармонії).Того ж дня о 16:00 запрошуємо всіх охочих на відкриття чотирьох нових залів музейно-історичного комплексу 3-ого ОП СпП імені князя Святослава Хороброго і першими побачити нові експозиції. Почути розповіді про славні сторінки історії від командира 3-го полку полковника Олександра Трепака, істориків Юрія Митрофаненка та Михайла Зубаря.Чекаємо вас біля воріт полку з боку Театральної площі. Командування й особовий склад полку запрошує всіх охочих відвідати урочисті заходи в День ЗСУ. Просимо всіх, хто стане гостем нашого полку, не спізнюватись, адже територія військової частини – режимний об’єкт, тож допуск на неї здійснюватиметься централізовано. Також велике прохання, не проводити під-час заходів фото/відеозйомки", – йдеться в повідомленні.

Заходи проходитимуть 6 грудня за адресою: м. Кропивницький, вул. Кавалерійська, 9/11/13а.