16квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ У Кропивницькому відзначили понад пів сотні спецпризначенців (ФОТО)

ПОДІЇ

У Кропивницькому відзначили понад пів сотні спецпризначенців (ФОТО)

dn1

Учора, 5 жовтня, відбулось урочисте шикування бійців 3-го окремого полку спецпризначення ім. князя Святослава Хороброго.

dn4

Привітати 3-ій ОП СпП з 58 річницею створення прибув заступник командувача ССО полковник Петро Якимець, начальник Кіровоградського гарнізону полковник Ярослав Кучер, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та волонтерки організації «Армія SOS» Вікторія Касьянова й Оксана Червоная, інформує пресслужба полку.

Перед початком церемонії нагородження всі присутні вшанували полеглих побратимів хвилиною мовчання.

56 військовослужбовців полку отримали нагороди різного рівня, серед них: бойові ордени за мужність ІІ та ІІІ ступенів, відзнаки командувача ССО «Іду на Ви» І-ІІІ ступенів, медалі «За поранення» та «За досягнення у військовій службі» ІІ ступеня, відзнака «Козацький хрест» ІІІ ступеня, медаль «За відродження України», медалі «Операція Об’єднаних Сил. За звитягу та вірність» та народну нагороду «Срібний вовкулака», цінні подарунки та грошові винагороди.

dn5

Нагороди вручив заступник командувача ССО полковник Якимець.

З вітальним словом до присутніх звернувся командир 3-ого окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго полковник Олександр Трепак.

"Я хочу всіх вас привітати, подякувати за те, що в такий непростий час ми з вами поруч і виконуємо такі непрості, але надзвичайно важливі завдання для нашої держави. І я хотів би, щоб в подальшому ці маленькі відзнаки, якими держава, командування, громада вас відзначають, нагадували вам і вашим сім’ям про ту роботу, яку ви зробили. Це наша вам подяка і вдячність держави за те, що ви робите і будете робити", – зазначив полковник Трепак.

Через карантинні обмеження участь у шикуванні не змогли взяти всі бійці полку, тож на урочисту подію зібрали тих, хто цього дня отримав заслужені нагороди.

dn2