16квітня2024

ГОЛОВНА ПОДІЇ У Кропивницькому вшанували славетних «кіборгів» незалежної країни (ФОТО)

ПОДІЇ

У Кропивницькому вшанували славетних «кіборгів» незалежної країни (ФОТО)

У Кропивницькому вшанували пам’ять українських воїнів – захисників Донецького аеропорту. Упродовж 244 днів славетні «кіборги» мужньо тримали оборону від російських агресорі.

21 2

 

Про це інформує пресслужба міськради.

У Всеукраїнської акції пам’яті взяли участь військові, ветерани російсько – української війни, волонтери, громадськість Кропивницького.

21 1

Від влади обласного центру свічки пам’яті під час реквієму запалили секретар міської ради Олег Колюка та начальник відділу з питань внутрішньої політики Оксана Горбенко.

Інсталяція зі свічок та бойових касок, викладена на вшанування подвигу українських Героїв у формі «ДАП 244» має символічні три крапки. Це свідчить про те, що українці добре усвідомлюють – війна за власну незалежність ще не закінчилася.

Але оборона бетонної вежі аеропорту у надскладних погодних умовах, з легким піхотним озброєнням, під безперервним обстрілом, назавжди залишиться зразком найвищого бойового духу, вірності своєму народу та військовій присязі. Ті, хто стояв насмерть, виявили всій Україні приклад свідомої самопожертви.

Слава Україні! Героям слава!

21 3