26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОДІЇ Травмованого під час пожежі пенсіонера госпіталізували до Кіровоградської обласної лікарні 

ПОДІЇ

Травмованого під час пожежі пенсіонера госпіталізували до Кіровоградської обласної лікарні 

144b808a f850 4765 b2b0 d7d29c4caf89

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили п’ять займань у житловому секторі.

Так, 11 квітня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення по вул. Матросова обласного центру. Як з’ясувалося на місці події, зайнялися домашні речі та покрівля одноповерхової будівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. На пожежі травмовано господаря 1950 р.н., якого з опіками голови та ніг госпіталізували до Кіровоградської обласної лікарні, поінформували в пресслужбі ГУ ДСНС України в області. 

Загасили також покрівлю господарчої будівлі на території приватного домоволодіння у с. Синьки Благовіщенського району; господарчу будівлю на території приватного домоволодіння по вул. Олімпійська обласного центру;  на території садового товариства «Супутник» с. Карлівка Кропивницького району – домашні речі, покрівлю та перекриття дачного будинку. У цих випадках травмованих та загиблих немає.

20210411 184310

Окрім цього рятувальників Кіровоградщини протягом доби 20 разів залучали на гасіння пожеж на відкритій території.

"Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття", – зауважили в ГУ ДСНС України в області. 

Причини пожеж встановлюють фахівці.