29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОДІЇ Міська влада і патрульна поліція Кропивницького упередили незаконну появу приватної заїзної кишені

ПОДІЇ

Міська влада і патрульна поліція Кропивницького упередили незаконну появу приватної заїзної кишені

5637 368x264 2

Кропивницький підприємець, який незаконно розпочав будівництво заїзної кишені для паркови транспорту біля власного будинку по вулиці Великій Пермській, 11/2,  не встиг завершити роботи.

На заваді незаконних дій стала громадськість: люди викликали поліцію, на місце будівництва оперативно прибули секретар міської ради Андрій Табалов та начальник спецінспекції Андрій Максюта, інформує прес-служба міськради.

Спільними зусиллями діяльність дорожників, які вже розпочали укладку основи зі щебеню під асфальтування, вдалося зупинити.
Замовник робіт не виявив бажання прибути для спілкування з поліцією та органами міської влади. 

Минулого року на цього бізнесмена вже складали протокол про адміністративне порушення, повідомив Андрій Максюта, і на нього був накладений максимальний за розміром штраф – 1700 гривень. Дорожний відділ патрульної поліції тоді видав спеціальний припис, що облаштування кишені у цьому місці не відповідає вимогам правил і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, адже, відповідно до чинних Державних будівельних норм, парковки дозволяється організовувати на відстані не менше 35 метрів від перехресть на вулицях місцевого значення, і не менше ніж за 100 метрів від перехресть на вулицях магістрального значення.