25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОДІЇ Кіровоградщина: ветерани та їхні діти заклали «капсулу часу» під майбутнім дитсадком (ФОТО)

ПОДІЇ

Кіровоградщина: ветерани та їхні діти заклали «капсулу часу» під майбутнім дитсадком (ФОТО)

3387500ab49c9a611485ded094b7aafc

У Голованівську урочисто розпочали спорудження нового дитсадка «Веселка» на 120 місць. Це перше на Кіровоградщині будівництво крупного соціального об’єкту за роки незалежності України.

4f298ab874b7fbde2effff357babd645

За словами голови Голованівської РДА Олега Голімбієвського, на цей садок у районі чекають майже 10 років. Місцевий ДНЗ «Малятко» переповнений. Фінансування ж удалося отримати лише цьогоріч – кошти виділили місцевий, районний і обласний бюджети. 

«За попередніми підрахунками, будівництво дитсадка від фундаменту і до здачі в експлуатацію обійдеться в  30 мільйонів гривень. Сума може змінюватися у зв’язку зі зростанням вартості будівельних та оздоблювальних матеріалів», – зазначив О. Голімбієвський.

На урочистостях побував і голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Він запевнив, що обласний бюджет й надалі підтримуватиме важливі соціальні проекти громади Голованівського району. 

Керівники району й області, спільно з голованівськими воїнами АТО та їхніми  дітьми заклали «капсулу часу» з посланням до нащадків.

DSC03648

Фото Олександра Мельника