25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОДІЇ На Кіровоградщині з’явилися сучасні футбольний та волейбольний майданчики

ПОДІЇ

На Кіровоградщині з’явилися сучасні футбольний та волейбольний майданчики

2107180112

Майданчики збудовані на території "Стадіону "Колос". Футбольний зведений у рамках програми будівництва міні-полів зі штучним покриттям. 

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко вручив директору місцевої дитячо-юнацької спортивної школи Руслану Бондюку, а також тренеру-викладачу по волейболу дитячо-юнацької спортивної школи Володимиру Ковальчуку і головному спеціалісту "Стадіона "Колос" Володимиру Шеремету подяки обласної державної адміністрації за внесок у фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу, інформує прес-служба ОДА.

Волейбольний майданчик був реконструйований протягом червня-липня у рамках районної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки. Вартість робіт – 300 тис. грн. Футбольне поле зведене будівельниками підрядної фірми "Міленіум-спорт ЛТД". Кошторис будівництва – 1499тис. грн. з яких по 50 %  профінансовано із державного та районного бюджету.

Після урочистого відкриття шанувальники спорту завітали на "Стадіон "Колос", де відбувся товариський футбольний матч між командами ветеранів СК "Долинська" та ПФК "Олександрія".

На щойно відкритих спортивних майданчиках пройшли товариські зустрічі з футболу та волейболу серед вихованців Долинської дитячої-юнацької спортивної школи молодшої вікової групи.