24квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА У Кропивницькому обговорили аспекти підготовки та проведення виборів-2019

ПОЛІТИКА

У Кропивницькому обговорили аспекти підготовки та проведення виборів-2019

У міській раді Кропивницького пройшла робоча нарада з керівниками міських осередків політичних партій щодо дотримання чинного законодавства під час підготовки та проведення чергових виборів Президента України під головуванням секретаря міської ради Андрія Табалова.

11 7

"Проведення виборів у нашій країні відбувається в особливих умовах: іде неоголошена війна, є певна економічна криза. Але ми повинні зробити все від нас залежне, щоб зберегти стабільність та забезпечити проведення виборів. На цей рік в Україні припадає проведення виборів Президента та депутатів до Верховної Ради. Тому на нас велика відповідальність за забезпечення якісної підготовки виборчого процесу, дотримання виборчого законодавства під час агітації та дотримання правил благоустрою під час виборчої компанії. Саме тому ми всі сьогодні зібрались, щоб обговорити усі аспекти підготовки та проведення виборів у Кропивницькому", - зазначив очільник депутатського корпусу. 

11 8

За інформацією начальника відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Олега Казанка, на сьогодні в Україні офіційно зареєстровані 355 політичних партій, у Кропивницькому діє 122 міські організації. Учасники наради заслухали інформацію про особливості розміщення політичної агітації на носіях зовнішньої реклами, про забезпечення публічного порядку та дотримання виборчого законодавства під час агітації.

http://www.kr-rada.gov.ua