20квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Вибори-2019: до Кропивницького вже приїхали міжнародні спостерігачі

ПОЛІТИКА

Вибори-2019: до Кропивницького вже приїхали міжнародні спостерігачі

У Кропивницькому пройшла зустріч представників канадської місії спостереження на виборах Президента України 2019 з міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем та секретарем міської ради Андрієм Табаловим.

07 3

Міжнародні спостерігачі Ніколая Добінські та Іван Макартур цікавилися перебігом підготовки до виборів Глави держави в обласному центрі.

Андрій Райкович акцентував увагу членів місії на ґрунтовному і серйозному підході у Кропивницькому до технічної готовності всіх виборчих дільниць прийняти виборчі комісії і виборців у день голосування.

У свою чергу, Андрій Табалов, який очолює робочу групу з підготовки виборчих дільниць, повідомив спостерігачам, що тримає на постійному контролі стан їх підготовки, та регулярно інспектує дільниці.

«Наша окружна виборча комісія вже працює, цю дільницю ми підготували першою.  Я перебуваю на постійному зв’язку з головою комісії, тому, у разі потреби, можу оперативно зреагувати. Приміщення окружної комісії відповідає вимогам чинного законодавства, члени комісії забезпечені всім необхідним для роботи, і скарг чи побажань не мають. Єдиний нюанс був у тому, щоб облаштувати місце для зберігання бюлетенів, але ми його врахували і вирішили це питання», – відзначив очільник депутатського корпусу.

На завершення зустрічі Андрій Райкович наголосив, що міська влада готова до тісної співпраці зі спостерігачами. 

Місія працюватиме в Кропивницькому до завершення виборів.

 

http://www.kr-rada.gov.ua