20квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Попри чутки міський голова Кропивницького не збирається шукати собі нових політичних преференцій

ПОЛІТИКА

Попри чутки міський голова Кропивницького не збирається шукати собі нових політичних преференцій

Міський голова Кропивницького пояснив громаді свою присутність на з’їзді партії «Довіряй ділам», який пов’язують із іменами двох інших очільників міст, Харкова та Одеси, одіозних Геннадіїв – Кернеса та Труханова. 

14 15

З’ясувалося, що запрошували не зовсім на з’їзд.

«Я, як міський голова, маю якомога більше спілкуватись, переймати позитивного досвіду, знайомитись з життям різних міських громад, щоб кожне раціональне зерно застосувати в своїй роботі. Мені повідомили, що запрошені мери з багатьох регіонів. Потім виявилося, що Кернес і Труханов організували з’їзд партії. Було цікаво послухати, про що говорять на цьому з’їзді, я розширив свій світогляд. І переконався в правильності тієї позиції, яку займаю я, як очільник міста, та міська рада: головне це господарювання. Політика – другорядне. В нашому регіоні ті політичні засади, які позиціонує партія «Довіряй ділам», не на часі, в нас інші виклики й інші потреби», – зазначив Андрій Райкович.

На пряме питання, вступив чи не вступив у партію – Андрій Павлович відповів однозначно заперечно.

«Я непричетний зараз до якихось політичних сил. Але я працював з промисловцями, підприємцями, мою кандидатуру на посаду міського голови, це не секрет, у 2015 році запропонувала політична сила «Блок Петра Порошенка «Солідарність», підтримали інші політичні партнери на той момент, коли була створена широка коаліція. Наразі шукати собі політичних преференцій, політичних «криш», я не збираюся. Мені це не потрібно», – наголосив міський голова.

http://www.kr-rada.gov.ua/