20квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА У Кропивницькому на Алеї почесних поховань, де спочили захисники України, майже не лишилося вільного місця

ПОЛІТИКА

У Кропивницькому на Алеї почесних поховань, де спочили захисники України, майже не лишилося вільного місця

Сьогодні Кропивницький попрощався з командиром розвідки 42-ого окремого мотопіхотного батальйону 57-ої окремої мотопіхотної бригади Павлом Тихоновим, який загинув 17 червня в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

20 16

Провести у останній путь розвідника на Рівненське кладовище прийшли рідні, знайомі, військові та представники влади міста й області.

20 15

"Схиляю низького голову перед Павлом Борисовичем. Коли ворог напав на Україну, командир пiшов захищати її. Він до останнього виконував свій обов'язок перед Україною. Він був у найгарячiших точках війни. Не ховася за спинами побратимів, а воював", – наголосив під час промови капітан Iван Солодкий. 

20 14

Без батька залишилися син та дочка, дружина – без чоловіка, рідні – без сина та друга, військові – без командира, а Україна втратила ще одного свого Героя. 

20 червня оголошено у Кропивницькому Днем жалоби. 

20 17

P.S. У Кропивницькому на Алеї почесних поховань на Рівненському кладовищі, де спочили учасники АТО і ООС, вже майже не лишилося вільного місця.